Середньовіччя у Ботанічному

Середньовіччя

Незабаром всі екскурсії будуть скасовувати або переносити, тому що дощик (сьогодні як раз дощик, то, слідкуйте, відбудуться вони, чи ні, це взагалі стосується всіх open air подій). А ще в нас було полярне сяйво. А ще осінь у розпалі. А ще ми працюємо, щоб ви могли відпочивати, — з нами Марія Галіна та Одеса Дейлі.

На всі дні

  • ГО ODESA WOW організовує виставку дитячих робот «Країна, в якій я хочу жити». Відкриття виставки відбудеться 25 жовтня. Вік учасників не обмежений, тут  форма реєстрації учасників. ….. але, якщо діти хочуть, але не знають, що та як малювати ми пропонуємо відвідати серію творчих майстер класів в арт просторі Діалоги на Соборній площі,2  які будуть проводити Олена Велика та Олена Тихонова. Дні та час занять: 12,13,19,20 жовтня з 12.00 до 15.00. Перша зустріч вже відбулася, але якщо виникли питання дзвоніть : 0504466346. Це буде дійсно цікавий та творчий проект.
  • Цими вихідними в Ботанічному саду на Французькому бульварі буде проведено благодійний фестиваль. Кошти за продаж квитків підуть на відновлення теплиць та оранжерів зруйнованих ракетним ударом цієї весни.  Склад учасників буде різноманітним, але окремо хочу виділити танцювальний поетичний перфоманс «Суцвіття осінніх почуттів», участь чудового фокасника Віталіан з його програмою для всієї родини «Magic box», а також рок, блюз колективів Newallband та Стас Ленін band та інших цікавих учасників, про які я розповім вже сьогодні. Вхід 100 гр. 11.00-19.00, субота, неділя
  • Також: Історичний турнір”Лицарі південних берегів”.
    Середньовіччя відбудеться у Ботанічному саду ( Французький бульвар, 48/50), 12-13 жовтня 10:00-18:00 у складі фестивалю «Жовтневий WEEKEND». Внесок за участь: 200 грн.
  • Програма 12 жовтня:
  • 10:00-11:00 — реєстрація бійців
  • 11:00-12:00 — жіночий “Щит-меч”
  • 12:00-15:30 — чоловічий “Щит-меч”
  • 16:30-18:00 — чоловічий “Півтораручний меч” жіночий “Півтораручний меч” (за наявності бажаючих)
  • Програма 13 жовтня:
  • 10:00-11:00 — реєстрація бійців
  • 11:00-12:00 — жіночий “Баклер-меч”
  • 12:00-15:00 — чоловічий “Баклер-меч”
  • 16:00-17:30 — групові номінації.

Також в ці вихідні ботаничний сад відкриває нашу оранжерею. Вона була збудована в 1886 році і пережила різні часи. Ми безмежно вдячні вам всім за допомогу. Ми вдячні друзям, волонтерам, донаторам, меценатам, організаторам і учасникам заходів, керівництву і співробітникам університету, нашим студентам і всім, хто нам допомагав і підтримував. Завдяки вам ми відновили оранжерею.  Вже в ці вихідні, 12-13 жовтня на Жовтневому Weekendі відкриття!

12 жовтня, субота

Творчій простір «Діалоги» (Соборна площа, 2). Вже в цю суботу 12.10.24 о 17.00 разом з Сергієм Седих ми продовжимо мандрувати «Історією одеського мистецтва».Цього разу назва зустрічі/лекціі: «Дружина художника».«Перефразовуючи крилату фразу Бернарда Шоу: “За кожним великим чоловіком завжди є жінка, яка в нього вірила” можна з упевненістю стверджувати – за кожним успішним художником завжди є жінка…  Про те, які жінки стояли за одеськими художниками кінця 19 і 20 століть, поговоримо і подивимося в «Діалогах» на Соборній площі, 2 на лекції «Дружина художника».  Приходьте, як завжди, у суботу 12 жовтня о 17:00.

Культурний центр Union (Троїцька, 43і freedom art gallery. Починаючи з цієї суботи. Владіслав Гнатенко. Спогади вічності. 11.00-13.00

  • Одеська обласна універсальна наукова бібліотека ім. М.Грушевського (Троїцька, 49/51). Олександра Полозова «Моновистава у віршах, або Музично-літературний вечір про історію одного кохання» 12 жовтня 2024 року о 15:30 в Одеській ОУНБ імені М. С. Грушевського (відділ соціокультурної діяльності, 1-й поверх) відбудеться моновистава у віршах, або Музично-літературний вечір про історію одного кохання Олександри Полозової. На вас чекає:  сюжет на тему кохання, який зачарує з першого слова; авторські вірші та пісні; чудові авторські композиції на фортепіано; моновистава у віршах про дівчину, якій не пощастило в коханні. РЕЄСТРАЦІЯ В ДІРЕКТ ОБОВʼЯЗКОВА! Instagram  авторки: сюди.  Вхід FREE DONATION, ЖИВИЙ ЗВУК.
  • Всесвітній клуб одеситів (Маразліївська вулиця, 7). Дорогі друзі! Запрошуємо вас 12 жовтня о 16.00 на засідання літературної студії «Зелена лампа»..  У рамках жовтневої зустрічі літстудії «Зелена лампа» відбудеться презентація нової книжки віршів одеського поета Владислава Кітіка “СЛЕД НА ВОДЕ”. У ній відображені події останніх двох років, дані через його індивідуальне сприйняття, незалежне від сформованих стереотипів. У віршах він прагне ясності й точності викладу, властивих метафоричному реалізму. У самовираженні йому близька традиція філософської лірики, орієнтованої на класичні зразки поезії.

Corvin. Пиво&Виски – Крепкая Пара (Ланжеронівська, 17)  Цього разу ми з вами спробуємо віскі витриманий у бочках з-під червоних вин та з-під портвейну. Будуть два віскі з бочок з-під французького вина – Кот Роті. Два з-під Порто та один віскі з комбінацією бочок з-під Порто та Сотерна. Вартість дегустації тим, хто сплатив заздалегідь 1450 грн, у день дегустації – 1600 грн. Дегустаційна порція віскі — 20 мл. Чекаємо на Вас вже цієї суботи, 12 жовтня о 17:00! Бронюйте участь за телефоном +38 073 404 38 95 або реєструйтесь на дегустацію за посиланням: тут

Бібліотека ім.Е.Багрицького (Преображенська,35а).  В зонах активних бойових дій або ракетних обстрілів доступ рятувальників та медичної допомоги може бути ускладнений або неможливий. Саме тому кожен має знати правила само- та взаємодопомоги при основній причині смертності — кровотечі. Запрошуємо на заняття Stop the bleed. Основні правила та навички зупинки кровотеч в теорії та на практиці. З собою мати підстилку для навчання. Локація: бібліотека-філія №1, вул. Преображенська, 35А. Час зустрічі: 10:00 (увага, триває три години); Коли: 12 жовтня. Вхід вільний за умови реєстрації. Група може бути не більше 10 осіб. Телефон для реєстрації та довідок: (048)752-83-40  

  • Де йдемо? Прогулянки Одесою. Екскурсії, теле-гід. цієї суботи ми вирушимо шляхами розвитку німецьких колоністів в Одесі. Із задоволенням та трепетом представляємо вам нову прогулянку. Однак не просту, а подвійну. Два музеї в одному: спочатку заглянемо до чарівного Олександра Соломоновича Фрідмана і із задоволенням послухаємо захоплюючі історії за Одесу минулих століть – чим жила, що пила, що носила, що куди втирала і на чому економила!На вас вже чекає домашній, маленький, але дуже насичений Музей Епіграфіки.  Потім ми пройдемо квартальчик Новосельської вулиці і звернемо на територію Кирхи. А ось тут на вас чекає унікальний приватний Музей історії німецьких поселенців, по суті, одеських німців. Ви дізнаєтесь про те, як все починалося, як зароджувалися численні німецькі колонії на наших територіях, як вони вплинули на розвиток міста та регіону, побачите багато предметів побуту. При цьому на вас чекає кілька сюрпризів, про які не хотілося б зараз поширюватися, тому що тоді вже сюрприз не вийде). А так, ви отримаєте багато нових знань, задоволення від споглядання та спілкування, і вже зараз приємне очікування зустрічі та супризу). Тож Bitteschön вам і, до зустрічі німецькими тропами Одеси! Субота 12 жовтня 16:00!Початок: на розі вулиць Новосельського та Торгової.Вартiсть: 350 грн.Тривалість: 3-3,5 години.Довідки та запис за телефоном +38 096 142 13 79 (Viber, Direct, Telegram, WhatsApp).
  •  «Архітектура Одеси» На захопливій прогулянці з проєктом «Архітектура Одеси» ви дізнаєтеся історію провулків Габсбурга та Ляпунова. Ми побачимо місця, куди більшість одеситів не доходять, гуляючи містом. Заглянемо в колоритні двори та подивимось нетривіальні архітектурні рішення. Маршрут проведе віддаленими куточками центру – де на нас чекає реальна екзотика  Місце зустрічі: провулок Габсбурга, 8 (на розі Ніжинської, 7)  (15.00). Тривалість прогулянки: 2,5 год. Закінчення: на Софіївській, 5а (біля Художнього музею). Квитки до 350 ₴  Частина коштів з прогулянки піде на підтримку реставраційної майстерні «Тисячі дверей». Повернення коштів або перенесення квитка на інший захід можливе лише за дві доби, щоб ми встигли до збирати групу. Хто проводить прогулянку: Дмитро Шаматажи — співзасновник історичного проєкту «Архітектура Одеси» з 2008-го вивчає архітектуру міста, розповідає про неї на архпрогулянках.  На запитання відповідає Катерина за номером:+380 63 1794 400. 

WEartMuseum / Одеський музей західного і східного мистецтва  (Пушкінська, 9) . Єдина різниця між мною і божевільним у тому, що я не божевільний». Великий і жахливий, філософ і фігляр, винахідник і аферист, найвідоміша та найкультовіша фігура в історії мистецтва ХХ століття – Сальвадор Далі. Всім, навіть людям, далеким від мистецтва відоме ім’я цього маестро і годинник, що стікає, на тлі пустельного пейзажу. Сальвадором Далі можна захоплюватися, можна не любити, але його не можна ігнорувати. Сюрреаліст, який зробив своє життя творчістю, а творчість перетворив на мільйони доларів. Скільки б не було написано про нього чи ним самим про себе, досі особистість великого сюрреаліста – таємниця та загадка, головоломка та містифікація. На лекції поговоримо про життя та творчість Сальвадора Далі до переїзду у США, про його музу Галу, сюрреалізм, Зігмунда Фрейда та психоаналіз (14:00). Квиток: 100 грн. Для людей, які були тимчасово вимушені полишити свої домівки вхід безкоштовний (за попередньою реєстрацією) 

Одеський планетарій (Планетарій розташований на території Астрономічної обсерваторії у парку ім. Тараса Шевченка). 7 вересня, у суботу о 16.30 та 18.30 запрошуємо дітей та дорослих на щосуботню програму. В програмі:  у космічному лекторії: Минуле, теперішнє та майбутнє Місяця – Супермісяць! Новин про комету ATLAS⠀Космічне майбутнє людства! Подорож зоряним небом та у часі на куполі планетарію, знайомство з сузір’ями, зіркам, сонячною системою, перегляд повно купольного фільму. Екскурсія галереєю астрономічної обсерваторії та космічними експонатами. Екскурсія на старовинний телескоп «КУК» астрономічної обсерваторії. Спостереження Сонця в світлу частину доби і зірок та Місяця після заходу Сонця, за ясної погоди. Довідки та запис в інстагра чи за тел.: +380983287011 вайбер; +380930056187 (з 9:00 до 19:00). Вартість відвідування заходу: 150 грн – дорослі 100 грн – діти. Для відвідування заходу потрібен попередній запис! Ми працюємо за будь яких умов, цілий рік!

  • Silvia Ter-Gabrielyan и English meetings Let’s gather this Saturday at 5 PM at the Kinza restaurant located at Deribasivska 31. I’ve reserved a table inside under the name Silvia. Feel free to bring your friends and some positive energy! If you have any board games, you’re welcome to bring those too.We’ll enjo y tasty Georgian food, sip on some wine, and have a great conversation. Afterward, we can go out dancing! I can’t wait to see everyone who wants to join! 
  • Window on America Odesa. Who’s gonna disturb this ancient evil? Watch these brave and almost dead guys! Let’s watch the movie The Mummy with us and we’ll see if there will be the survivors. We’re waiting for you at the library on 13 Pastera str.  Be aware that our Thursday meeting will take place on 79 Kanatna str. Feel free to ask any question here.  We need quality time with a good movie in English. Join us here.  Our schedule 2.00p.m. 2.15p.m. Meeting and greeting 2.15p.m. 4.30p.m. Watching movie We’re going to stop and discuss parts of the movie to make sure everyone understand what’s going on. Contact: +380674858360 Fee: Donation and something for tea will be appreciated. 
  • Уроки англійської у Veterans Hub Odesa для ветеранів, військових та членів їхніх сімей . З 15:00 до 19:00 працюють дві групи з вивчення англійської. Перша група для початківців – навчання проходять у понеділок о 18:00. Друга група для рівня А1-А2 – заняття відбуваються щосуботи о 13:00. Викладає англійську Світлана Lite Point. Де: уточнюйте за телефоном Контакти: (093) 000-39-79 
  • Poncho Snack Art Bar (Грецька 26\28)  Наша вечірня сцена здригатиметься від енергії та драйву, адже виступатиме гурт “Куряча Ніжка”  Початок о 20:00.
  • Мore Music Club (Італійська/ Пушкінська, 75)  Цього жовтня Мор М’юзіку виповнюється дев’ять років! Спеціально для вас підготували лайнап із кращих і улюблених гуртів. Mortui Vultus (post black metal) Squat Apart (blackened metal punk) Ogyda (doom / sludge) Ritual Service (stoner doom) Вхід — донейшн від 250 грн на розвиток ММС. 18.30
  • Одеський театр опери та балету (пров. Чайковського, 1). Подорож маленького музиканта (12.00). Шопеніана. Пахіта (16.00). Квитки на Concert.ua
  • Одеський академічний український музично-драматичний театр ім. В.С.Василька (Пастера, 15).  Тіні забутих предків (16.00). Квитки  на Concert.ua або в касі театру.
  • Театр музичної комедії ім. М. Водяного (вул. Пантелеймонівська, 3). У джазі лише дівчата (16.00). Квитки  на Concert.ua.
  • Одеський обласний театр ляльок (Пастера, 15). Кицькин дім (11.00). Брехня (17.00). Український майстер психологічного аналізу Володимир Винниченко вустами своїх героїв брехню називав силою, що може дати щастя і спокій. І тоді люди брехню прославляють та плекають… Вистава із промовистою назвою за п’єсою Винниченка підніме складні питання і викличе емоційний відгук у кожнім серці.  Квитки  на Concert.ua.
  • Театр на Чайній (Отонівський провулок, 2). Привід. Психологичний триллер (18.00).  Квитки  на Concert.ua.
  • Будинок Клоунів (Ольгіївська, 23) Єврей та Еврідіка (комедія) (18.00). Квитки на Concert.ua 
  • Одеський театр юного глядача (вул. Грецька, 48а). Поліанна (11.00; 17.00). Квитки на Concert.ua або в касі театру.
  • Одеський обласний академічний драматичний театр (Грецька, 48). Дерева вмирають стоячи (18.00). Квитки на Concert.ua
  • Театр малих комедій (Асташкіна, 1). Сім нот для Ніколь (18.00).  Квитки  на Concert.ua.

13 жовтня, неділя

В неділю 13 жовтня 2024 з 13 .00 святкуймо День Художника, Одеса, Книжка, Єврейська, 47. Як завжди беріть 1-2 свої роботи, чай-вино, смаколики й приходьте спілкуватися. Запрошуйте друзів і гостей)

Федерация СРУБ (Генерала Петрова, 25а)  Семинар Мастера рукопашного боя и системы выживания в экстремальных ситуациях Владимира Мартыненко. Вы получите ключи для правильного и эффективного реагирования на экстремальные жизненные обстоятельства и ситуации. Для кого : для всех желающих, взрослых лиц. Что разберём: – виктимологию поведенческих реакций; – опасные ситуации и способы их решения; – знание подручных средств и способы их применения; – освобождение от захватов. Длительность 4 часа. День ‐ Воскресенье. Дата – по мере набора группы. Регистрация по тел.: 067 725-77-24 

WEartMuseum / Одеський музей західного і східного мистецтва  (Пушкінська, 9). Продовжуємо цикл лекцій. «Всесвітня історія кіно». дна з найяскравіших зірок на небосхилі італійського кінематографа – велика актриса Анна Маньяні займає особливе місце. Вона була виконавицею гостро характерних та трагедійних ролей більш ніж у 30 фільмах, виставах та телефільмах. Маньяні першою серед італійських актрис здобула «Оскара», найвищу кінематографічну нагороду в номінації «за кращу жіночу роль», знявшись у США у фільмі «Татуйована троянда» Деніела Манна  Автори циклу: Влaдимирова Наталія — театрознавець, кiнознавець та Куркаєв Сергiй — кінорежисер , продюсер, педагог (14:00). Квиток: 100 грн .  Для людей, які були тимчасово вимушені полишити свої домівки вхід безкоштовний (за попередньою реєстрацією).

  • Віолета Дидук. Дворики нетуристичного центру. Найатмосферніша екскурсія. Тут може статись абсолютно все: і несподівані зустрічі, і дворові скандали. Все це в типових одеських декораціях: виноград, білизна, цистерни. Під акомпанемент співів дворових котиків. І головне, у вас буде кілька професійних світлин від @aver_tania. Коли: 13.10 о 10:00 Де: зустрічаємось біля фонтану на Соборній площі. Тривалість: +-2.5 години Скільки: 400 гривень (послуги фотографа включені) Обовʼязкова попередня реєстрація у месенджері  +380678845642 Передплата 200 грн з особи
  • Тамара Литвякова. Ми повернулися. Так що чекайте анонси екскурсій. Приходьте. Буду рада зустрічам. Неділя 13 жовтня в 12.00  “Дворики не туристичного центру”. Старт – фонтан на Соборній площі.  350 гр з особи.  097 511 7625 (це різні екскурсії 😊)
  •  «Архітектура Одеси».  Ви дізнаєтеся історію Європейською вулицею (колишня Катерининська). Ми поговоримо про будинки та їх власників, побачимо приховані з очей парадні, унікальні сходи, мальовничі двори та багато іншого!  Місце зустрічі: Європейська, 24.  Тривалість прогулянки: 2,5 год.Закінчення: на Європейській площі  Квитки  до 350 ₴.  Частина коштів з прогулянки піде на підтримку реставраційної майстерні «Тисячі дверей». Повернення коштів або перенесення квитка на інший захід можливе лише за дві доби, щоб ми встигли до збирати групу.  Хто проводить прогулянку? Дмитро Шаматажи — співзасновник історичного проєкту «Архітектура Одеси» з 2008-го вивчає архітектуру міста, розповідає про неї на архпрогулянках і в публікаціях.  На запитання відповідає Катерина за номером: +380 63 1794 400
  • ДЕ ЙДЕМО? Прогулянки Одесою. Екскурсії, теле-гід.   Канатна, 2. Абсолютно точно можна сказати, що промислове виробництво в Одесі починалося саме з кручення канатів. І так вийшло, що найбільший із тих заводів дав назву одній із вулиць. Канатна стріт – довга, красива, з величезною кількістю старовинних будинків та затишних і колоритних двориків при них. На цій вулиці проживало дуже багато цікавих і навіть знаменитих людей, розташовувалися відомі та важливі організації та об’єкти, навіть різні події відбувалися. Ага. І ще збереглося багато архівного фотоматеріалу, пов’язаного з цією вулицею. Ви обов’язково захочете побачити ці фотки і дізнатися про все інше. P.S. Це перша екскурсія з двох запланованих. Вулиця дуже довга і насичена історією, тому в першій частині ми пройдемо ділянку від початку Канатної до… )) 13 жовтня 10:00!   Зустріч: вул. Канатна, 2.  Тривалість: 3 години.  Вартiсть: 300 грн. – дорослі, 150 грн. – школярі.  Обов’язковий запис за телефоном +38 096 142 13 79 (Viber, Direct, Telegram, WhatsApp).
  • ДЕ ЙДЕМО? Прогулянки Одесою. Старосінна площа кут Вознесенського провулка. Для тих, хто хоче побачити найкращі двори Одеси! І тих, хто хоче все й одразу! Євгеній Грінкевич підготував маршрут найдушевнішими дворами Одеси! У цій прогулянці:  Двори, в які вкладена душа та любов їхніх мешканців!  Автентичний двір-галерея!  Інтерв’ю з аборигенами!  Бонус – душевна парадна, навіть дві!  Пересуватимемося на комфортабельному автобусі!  А на завершення екскурсії ми таки побуваємо за дворовим столом і покуштуємо смаколиків! І на згадку про нашу прогулянку у вас дещо залишиться! Неділя 13 жовтня 14:30!  Зустріч: Старосінний сквер – навпроти пров. Вознесенського, 1 (біля дитячого майданчика).  Тривалість: 3,5 години.  Вартiсть: 550 грн. (автобусна екскурсія з одеським частуванням та сувеніром на згадку). Група – до 17 осіб. Запис до обіду суботи.  Обов’язковий запис за телефоном +38 096 142 13 79 (Viber, Direct, Telegram, WhatsApp). 
  • Artodessa (Літній театр Міського саду) запрошує на літературно-музичний вечір письменниці, поета, викладача Євгенії Заславської «Я і мій батько». До вашої уваги нові та вже знайомі твори автора. Музичний супровід концерту буде проходити завдяки прекрасній грі видатного музиканта, піаніста Євгена Отаровича Лукашова (17.00). 
  • More Music Club (Італійська /ех-Пушкінська/, 75)   знов запрошує на презентацію книги Юрія Рокецького про Сергія Кузьмінського і «Братів Гадюкіних». У програмі – розповідь про книгу та музичний джем із залученням запрошених музикантів. Початок о 19:00. Вхід – донейшн від 250₴. (але перевіряйте, відбудеться, чи ні).
  • Poncho Snack Art Bar (Грецька, 26/28) запрошує на вечір джазу в Пончо барі разом із Святославом Лементаревим! Святослав готує для вас оригінальну програму Piano Jazz, що занурить у світ вишуканих мелодій, гармонійних імпровізацій та емоційної глибини. Початок о 19:00. Вхід вільний
  • Museum art club. X-Road Museum (Старобазарний сквер, 5).Запрошуємо на святковий концерт до першого дня народження кавер-гурту “МаєТок”. Що? Ви ще не чули їх прикольних перекладів світових хітів? Це можна виправити. Приходьте у цю неділю у арт-сховище “X-ROAD Музей” на Старобазарний сквер, 5 та отримайте нові враження. Відпочиньте за келихом пінного перед трудовими тижнями. Що вас очікує? Вас чекають запальні та відомі мелодії у новому звучанні таких зірок, як: Queen, Aerosmith, Bon Jovі, RHCP, Guano Apes та багатьох інших. Чекаємо на вас, буде дуже весело! 18:00 збір,  gочаток 19:00 Вхід:  Free donation від 50 грн
  • Театральна Лабораторія “Воля” (Садова, 13). Оригінальний каст “Волі” знову на сцені! Перша і найвідоміша вистава нашого театру “Відбій Повітряної Тривоги” Це ЄДИНА в Одесі вистава у жанрі ДОКУМЕНТАЛЬНА ПЛАСТИЧНА ДРАМА! (18:30). Квитки замовляйте у приват.
  • Одеський театр опери та балету (пров. Чайковського, 1). “Концерт лавреатів конкурсу “Odesa Music Olymp” (12.00). Богема (16.00). Квитки на Concert.ua
  • Одеський академічний український музично-драматичний театр ім. В.С.Василька (Пастера, 15). 1900-й (16.00). Неочікувана, вражаюча і драйвова постановка головного режисера театру – Олександра Самусенка, де виконавець ролі Новеченто (1900-ого) – Вадим Бессараб, якого одесити знають як віртуозного піаніста, наживо виконуватиме адаптовані ним упізнавані музичні твори на роялі в безпосередній близькості до глядача. Не пропустіть! І зануртеся в атмосферу майже столітньої давнини.Квитки  на Concert.ua або в касі театру.
  • Театр музичної комедії ім. М. Водяного (вул. Пантелеймонівська, 3). У джазі лише дівчата (16.00). Квитки  на Concert.ua.
  • Одеський обласний театр ляльок (Пастера, 15). Мій сусід динозавр (11.00; 13.00). Квитки  на Concert.ua.
  • Театр на Чайній (Отонівський провулок, 2). More (18.00). Квитки  на Concert.ua.
  • Одеський обласний академічний драматичний театр (Грецька, 48).Гра в правду (18.00). Квитки на Concert.ua
  • Будинок Клоунів (Ольгіївська, 23) Школа наукових чудес (12.00). Руде місто (18.00). Квитки на Concert.ua 
  • Одеський театр юного глядача (вул. Грецька, 48а). Чарівна лампа Аладіна (11.00); Кайдашева сім’я (17.00). Квитки на Concert.ua або в касі театру.
  • Одеська обласна філармонія (Буніна, 15). Київський сучасний театр . Квартал червоних ліхтарів (19.00). Квитки на Concert.ua.
Підтримайте нас, якщо вважаєте, що робота Дейли важлива для вас

Возможно вам также понравится

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *