Як продовжити собі святковий настрій? Команда Eastman підготувала для нас з ваміи три кроки, виконавши які можна продовжити святкувати життя цієї морозної зими.
Крок 1: приготувати коктейль за рецептом шеф-бармена
Олександр Родіонов, шеф-бармен ресторанів First Line Group, пропонує досить легкий професійний рецепт коктейлю, який можна приготувати власноруч вдома.
- Mandorle Amare (розрахунок на 1 порцію):
- Мигдалеве молоко — 75 мл (1,5 рюмки)
- Лікер Amaro Montenegro — 50 мл (1 рюмка)
- Сироп мигдалю — 15 мл (3 столові ложки)
- Содова — 50 мл (1 рюмка)
- Лід
- Мигдалеві пластівці для декорування
Вам також знадобиться блендер, але є варіант приготування без нього.
В чашу блендера заливаємо лікер, сироп і молоко, додаємо 4 кубики льоду і збиваємо на великій потужності. Переливаємо у високий келих, додаємо содову і прикрашаємо пластівцями мигдалю.
Якщо блендера у вас немає — готуємо методом build. У келих кидаємо лід, далі лікер, сироп, молоко і перемішуємо все це барною (довгою) ложкою. Додаємо трохи содової і прикрашаємо. Насолоджуємось.
Крок 2: зробити собі колекційний подарунок
На початку року студія сучасного українського дизайну, архітектури та кераміки Махно випустила лінійку мініатюрних артіграшок з кераміки. Вони називаються Dido і є сучасним українським колекційним артом. Фігурка заввишки 17 см – Dido Kuts і його молодший брат зростом 11 см – Dido Kotyhoroshko. Їх вартість – $100 і $50 відповідно. Це чудова нагода розпочати нове хобі — колекціонування та прикрасити свою оселю українським продуктом ручної роботи.
Крок 3: відсвяткувати Китайський Новий рік
1 лютого в Китаї традиційно святкують Новий рік або, як кажуть місцеві, Свято весни. Гуляють та проводять час з близькими аж до 15 лютого – в цей день відбувається вражаюче Свято ліхтарів.
Київський заклад EASTMAN переніс китайські традиції в Київ, аби продовжити вам настрій свята. З 1 до 10 лютого ресторан буде зустрічати спеціальним святковим меню страв від шефа та яскравою атмосферою Азії. Бронювати стіл за номером: +38 (097) 903 85 87